Použití

Ač se to díky rozšíření produktů z konopí na světových trzích nezdá, tak podobně obtížný úkol jako zpracovat vše, co na polích vyroste, je uvézt produkty legálně do oběhu. Téma je tak velké, že plně zasahuje do lidských práv a také do práv přírody. Konopí zná celý svět. Jsou to miliardy zkušeností, jak s konopím s vyšším procentem nejznámější veselé složky květů THC, tak i zkušenosti z odvětví polní produkce rostliny konopí se sníženým obsahem. Je nespočet studií, výzkumů, otestovaných materiálů a výrobků a vše ukazuje na nevyčerpatelný potenciál rostliny. Její schopnost zabezpečit dostatek snad všeho potřebného pro lidské životy je samozřejmě i ve velké míře pro rostlinu svazující, protože obchod a zisky jsou ještě i v této vyspělé době zdá se až na prvním místě. 

Není potřeba rozepisovat se o tom, kdo všechno a jakými způsoby se zasadil o vytlačování konopí z polí celého světa, ale je potřeba říci, že i tak má silné kořeny, stojí stále vzpřímeně a žádné paragrafy mu nemohou přerůst přes palici! 

My nebudeme ti, kteří vás zazásobí informacemi, které vás utvrdí v tom, že právě konopí bude spolehlivě a čistě řešit, co vás trápí. Toto si v dnešní době lze vyhledávat ze zdrojů, která mají na tvrzení třeba i kulatá razítka. My v Dobrém Konopí jsme tu pro to, abychom udělali spolehlivý článek mezi půdou a vaší špajzkou. Za toto si říkáme férové ohodnocení a jediné, co považujeme opravdu za adekvátní platbu, jsou vaše vlastní poznatky a dosažené výsledky. Ty nám zasílejte do emailové schránky. Opravdu děkujeme, že jste hlasem konopí!